Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Genomineerden 2018

Verkoopinformatie

Naam Genomineerden 2018
Webwinkel Babyinnovationaward.nl
Merk
Categorieën 0-4, Baby, Duurzaam, Eten & drinken, Kinderen, Kinderkamer, Speelgoed, Verlichting, Verzorging
Tags billendoekjes luier drinkfles fles kolf borstvoeding babyfoon drinkbeker beker kinderstoel luiertas tas app boxkleed speelkleed buitenspelen loopfiets knuffel vos autostoel draagdoek drager luiercreme omslagdoek verschonen vitamine alarm buidelen hechting tekenen krijt placemat kleuren bad tweeling kruipen wifi bamboe nachtlamp airbag ballon bal billenbalsem shampoo douchegel creme slapen
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #404040
 4. #C0C0C0
 5. #606060
 6. #202020
 7. #808080
 8. #E0E0C0
 9. #A0A0A0
Gepubliceerd

Info

Wie wint de Baby Innovation Award 2018?

Onlangs kwam de vakjury bijeen voor de Baby Innovation Award 2018. De jury nomineerde de meest innovatieve baby- en peuterproducten. Ieder jaar is Nederland weer tientallen nieuwe producten rijker. Alleen de meest originele, veilige en bijzondere producten maken kans op de Baby Innovation Award. Opvallend dit jaar: de vele technische snufjes bij de producten. Bijvoorbeeld een autostoel met geïntegreerde airbags, een melding op je telefoon zodra iemand zijn kindje vergeet in de auto, een apparaat met hartslag van de ouder om de hechting te bevorderen en een babyfoon waarmee je tevens de ontwikkeling van het kindje kan bijhouden.

Vakjury nomineert 26 producten
Een deskundige vakjury beoordeelde de nieuwste producten op innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design en veiligheid. Uit alle inzendingen maakte de jury een eerste selectie en nomineerde zij 26 baby- en peuterproducten. De nominaties bevinden zich in de volgende categorieën: mobility, travel & safety, feeding, care, furniture & decoration, toys & gifts en green.

Groener dan groen
Voor merken die uitblinken op het gebied van duurzaamheid of materiaalkeuze is er, voor het derde jaar op rij, een speciale Green Award. Opvallend was dit jaar de grote hoeveelheid groene inzendingen, zoals een cadeauset met verzorgingsproducten die zo zuiver zijn dat je ze zou kunnen eten, vitamine K en D op biologische basis, een volledig duurzame luier- en verzorgingslijn en superzachte knuffels van organisch katoen met een 100% lamswollen vulling.

In december 2017 en januari 2018 kan iedereen online een stem uitbrengen.

Vermelden bij publicatie: Babyinnovationaward.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12225
 • Merken: 56
 • Webwinkels: 17
 • Beelden: 311
 • Gebruikers: 741