High-res beeld XL Bord 'Circus' van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • XL Bord 'Circus'

Verkoopinformatie

Naam XL Bord 'Circus'
Webwinkel Engelpunt.com
Merk
Categorieën 0-4, 4-12, Duurzaam, Eten & drinken, Kinderen, Uitleen, Volwassenen, Wonen
Tags feest taartschaal taart bamboe vaatwasbestendig verjaardag servies
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #E0A080
 4. #E0A0A0
 5. #A0A0A0
 6. #C0A040
 7. #006080
 8. #004080
 9. #C0A020
Gepubliceerd

Info

Of je nu een broodje of een volledige feestmaal op tafel zet, alles smaakt lekkerder als de tafel met aandacht is gedekt. Met de tableware collection van ENGEL. kan je voor de dag komen. Onze borden, schalen, bekers en kommen zijn gemaakt in verschillende kleuren en dessins. Keuze genoeg; zo ontwierpen we voor de allerkleinste eters een eigen servies en voor de taartliefhebbers een grote schaal met een losse standaard. De meeste onderdelen van het servies matchen prima met elkaar.

Het ENGEL. servies is grotendeels gemaakt van bamboe- en maisvezels en is daarmee een duurzaam product.  Wil je de precieze samenstelling van ons bamboe servies weten dan geven we je graag meer informatie. Ons bamboe servies is geschikt voor warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen. Let op: onze bamboe producten zijn stevig maar kunnen breken.
Vruchtentaart, schuimtaart, kersenvlaai, citroenpudding, profiteroles en een tulband. Zelf gebakken of niet, elke taart ziet er lekkerder uit op een echt taartbord. Dit exemplaar hoort bij het Circus bamboe servies met een prachtig dessin van paper cut kunstenares Julie Marabelle. 

Met zulke vrolijke kleuren en patronen op de schaal zou je de taart er bijna naast willen zetten. Of flink door eten. Dát kan natuurlijk ook.

Wil je de taart boven de rest van de feestelijkheden op tafel uit laten torenen? Met de apart aan te schaffen inklapbare driepoot heb je binnen een handomdraai een schaal van allure.

Prijs: € 19,95

Vermelden bij publicatie: Engelpunt.com 

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12165
 • Merken: 51
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 301
 • Gebruikers: 732