High-res beeld Set 6x beker 'Pastel' van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Set 6x beker 'Pastel'

Verkoopinformatie

Naam Set 6x beker 'Pastel'
Webwinkel Engelpunt.com
Merk
Categorieën Duurzaam, Eten & drinken, Kinderen, Volwassenen, Wonen
Tags vaatwasbestendig bamboe servies beker
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #F0F0F0
 3. #F0E0E0
 4. #C0C0C0
 5. #F0C0C0
 6. #F0E0C0
 7. #E0F0E0
 8. #F08080
 9. #E0E0C0
Gepubliceerd

Info

Of je nu een broodje of een volledige feestmaal op tafel zet, alles smaakt lekkerder als de tafel met aandacht is gedekt. Met de tableware collection van ENGEL. kan je voor de dag komen. Onze borden, schalen, bekers en kommen zijn gemaakt in verschillende kleuren en dessins. Keuze genoeg; zo ontwierpen we voor de allerkleinste eters een eigen servies en voor de taartliefhebbers een grote schaal met een losse standaard. De meeste onderdelen van het servies matchen prima met elkaar.

Het ENGEL. servies is grotendeels gemaakt van bamboe- en maisvezels en is daarmee een duurzaam product.  Wil je de precieze samenstelling van ons bamboe servies weten dan geven we je graag meer informatie. Ons bamboe servies is geschikt voor warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen. Let op: onze bamboe producten zijn stevig maar kunnen breken.
Voor wie van opvallend eenvoudig houdt. Deze set van zes bamboe bekers in één kleur passen bij het servies en het taartbord. Maar kunnen natuurlijk prima ‘los’ op tafel. Ze hebben het formaat van een wegwerpbeker en zijn ook bijna net zo licht. Handig voor op de camping of bij een picknick. Maar na afloop is weggooien er niet bij. Je stapelt ze gewoon weer op elkaar om mee naar huis te nemen. Tot het volgende partijtje. Wel zo duurzaam.

Prijs: € 24,95

Vermelden bij publicaties: Engelpunt.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12235
 • Merken: 58
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 331
 • Gebruikers: 742