High-res beeld Set 'Ice cream' van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Set 'Ice cream'

Verkoopinformatie

Naam Set 'Ice cream'
Webwinkel Engelpunt.com
Merk
Categorieën 0-4, Duurzaam, Eten & drinken, Kinderen, Uitleen, Wonen
Tags bamboe vaatwasbestendig bord beker kom servies kinderservies ijs
Kleuren
 1. #F0E080
 2. #E0E0E0
 3. #E0E0F0
 4. #E0C0C0
 5. #E0C0E0
 6. #F0E0E0
 7. #F0F0F0
 8. #C0C0C0
 9. #F0C0E0
Gepubliceerd

Info

Of je nu een broodje of een volledige feestmaal op tafel zet, alles smaakt lekkerder als de tafel met aandacht is gedekt. Met de tableware collection van ENGEL. kan je voor de dag komen. Onze borden, schalen, bekers en kommen zijn gemaakt in verschillende kleuren en dessins. Keuze genoeg; zo ontwierpen we voor de allerkleinste eters een eigen servies en voor de taartliefhebbers een grote schaal met een losse standaard. De meeste onderdelen van het servies matchen prima met elkaar.

Het ENGEL. servies is grotendeels gemaakt van bamboe- en maisvezels en is daarmee een duurzaam product.  Wil je de precieze samenstelling van ons bamboe servies weten dan geven we je graag meer informatie. Ons bamboe servies is geschikt voor warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen. Let op: onze bamboe producten zijn stevig maar kunnen breken.
Leuk om te geven bij de geboorte van een nieuwe wereldburger, dit kinderservies. Leuk om te krijgen trouwens ook. Dat de fles of moederborst de eerste tijd volstaat is bijna jammer. Maar als het moment voor het eerst hapje dan aanbreekt, staan deze vrolijke beker, kom en bord al mooi in de kast te wachten. Eindelijk!

Prijs: € 24,95

Vermelden bij publicatie: Engelpunt.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12178
 • Merken: 51
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 301
 • Gebruikers: 732