High-res beeld Rugzak large 'Zipper Tyvek' van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Rugzak large 'Zipper Tyvek'

Verkoopinformatie

Naam Rugzak large 'Zipper Tyvek'
Webwinkel Engelpunt.com
Merk
Categorieën 4-12, Duurzaam, Kinderen, Tassen & Lederwaren, Uitleen, Volwassenen
Tags tyvek rugzak rugtas school back to school gerecycled
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #F0F0F0
 3. #E0E0C0
 4. #F0E0E0
 5. #C0A020
 6. #C0E0C0
 7. #F0F0E0
 8. #C0A000
 9. #E0C020
Gepubliceerd

Info

ENGEL. wil het leven graag vieren en versieren, maar dan wel voor lange tijd! Daarom kiezen we bij het maken van onze producten voor duurzame materialen. Een mooi voorbeeld is onze tassencollectie, gemaakt van gerecyclede plastic flessen. Deze zogenaamde PET flessen krijgen na een eerste leven als limonadefles een nieuwe bestemming als textiel. Mooi is dat het materiaal de eigenschappen van plastic behoudt; eenmaal licht en waterafstotend, altijd licht en waterafstotend! Wel zo handig voor een (school)tas. De tassencollectie van ENGEL. is gevarieerd; of je nou voor het eerst naar school gaat of een weekendje weg, er is altijd een ENGEL. tas die bij je past.
Deze Tyvek rugzak is een uniek exemplaar in onze collectie en ontwierpen we voor durfals die willen opvallen met een in het oog springende tas. De tas is wit en heeft gekleurde polyester banden met de soepelheid van katoen. De ritsen zitten aan de voor-  en bovenkant.

Tyvek ken je misschien van de papierachtige festival polsbandjes. Het is echter veel steviger dan papier; het scheurt niet en kan tegen een beetje vuil en nattigheid. Door het bijzondere materiaal heeft de tas een hippe volwassen uitstraling. Geschikt voor kinderen, maar vooral ook voor ouders!

Prijs: € 47,95

Vermelden bij publicatie: Engelpunt.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12253
 • Merken: 58
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 331
 • Gebruikers: 744