High-res beeld Trek Je Stekje van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Trek Je Stekje

Verkoopinformatie

Naam Trek Je Stekje
Webwinkel The Green Bar
Merk
Categorieën Uitleen, Volwassenen, Wonen
Tags plant hydrocultuur terrarium woondecoratie gepersonaliseerd ecosysteem groen gerecycled
Kleuren
 1. #E0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #E0E0F0
 4. #C0E0E0
 5. #F0F0F0
 6. #A0C0C0
Gepubliceerd

Info

Nicolette Kempers lanceert in haar ‘Werk aan de Winkel’ een volledig nieuw concept in Nederland: The Green Bar. Nee, geen tarwegras en groene smoothies, zelfs geen fairtrade koffie of virgin-cocktail, maar groen voor je huis! Terwijl je wacht creëert Nicolette een terrarium-, eco-systeem- of hydrocultuur-‘cocktail’ . Ze geeft daarbij een dikke knipoog naar de drinkbare variant; Bestel een Bloody Mary, en neem een rood-groen gekleurd eco-systeem in een heuse wodkafles mee naar huis.

"Omdat planten kweken en verzorgen mijn grootste passie is, kan ik het niet over mijn hart verkrijgen om plantendelen die levensvatbaar zijn zomaar harteloos weg te gooien. Zo is het idee van Trek je Stekje geboren. Ik legde eigenlijk altijd al afgevallen blaadjes van vetplanten in de zon bij mij thuis. Als je die gewoon een paar weken met rust laat, verschijnen hier zomaar worteltjes en bladbeginsels. Zo geweldig!"

Prijs: vanaf € 0,50

Bezoek The Green Bar:
Dode Nieuwstraat 32
5211 EK ’s-Hertogenbosch

Vermelden bij publicatie: Thegreenbar.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12222
 • Merken: 55
 • Webwinkels: 16
 • Beelden: 291
 • Gebruikers: 741