High-res beeld Stella Schaap rugzak van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Stella Schaap rugzak

Verkoopinformatie

Naam Stella Schaap rugzak
Webwinkel Musjes.com
Merk
Categorieën 0-4, Duurzaam, Kinderen, Tassen & Lederwaren, Uitleen
Tags schaap rugzak rugtas school back to school ergonomisch gerecycled
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #604040
 3. #E0E0E0
 4. #E0E0F0
 5. #C0C0E0
 6. #C0C0C0
 7. #C0E0E0
 8. #404020
 9. #604020
Gepubliceerd

Info

Een leukere tas vind je niet! Deze super schattige mini tassen (4 liter) van Affenzahn zijn perfect passend voor kinderen van circa 1 tot 4 jaar! Er is ruimte voor een broodtrommel en een beker en eventueel iets anders kleins. Op de uitschuivende tong zit een verwisselbaar naamplaatje, zo is de tas altijd terug te brengen naar de rechtmatige eigenaar.
De schouderbanden zijn gevuld voor fijn draagcomfort en bevatten reflectoren om ook in het donker gezien te worden. De achterkant van de tas is ademend zodat de tas zelfs met warm weer goed te dragen is zonder te zweten. Een all-seizoenen tas dus, in de meest schattige vorm!
Het zelf laten meenemen van alle spulletjes voor school, uitstapje of vakantie helpt om je kindje te betrekken bij wat jullie ondernemen, maar het gewicht van de rugzak en de daarbij voorkomende pijntjes door het te lang dragen van de tas maken het niet altijd even leuk. Daarop besloot Affenzahn als eerste ter wereld ergonomische kindertassen te maken, die op allerlei fronten verstelbaar zijn en zachte gevulde schouderbanden hebben. Door het borstriempje wordt het gewicht goed over zowel de rug als de schouders verdeeld en gaat de tas niet hangen.
Ook voor het milieu is Affenzahn goed, materialen gebruikt voor de tassen komen van gerecyclede PET-flessen: milieubewust, duurzaam en ergonomisch dus!

Prijs: € 34,90

Vermelden bij publicatie: Musjes.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12235
 • Merken: 58
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 328
 • Gebruikers: 741