Info
DIY Mango chili cocktail
De immer zwoele Marilyn Monroe zei het 60 jaar geleden al: Some like it hot! En wie zijn wij om deze schitterende schone dame tegen te spreken. Zo kwam onze smaakmaker Judith op het idee voor een siroop met pit. Een combinatie van mango, rietsuiker en … chilipeper. De basis voor een pikante zomerse cocktail of mocktail. Al naar gelang je pet (of zonnehoed) staat. Wat je er ook van maakt, de zomer wordt een feest!
Hoe maak je de mango chili cocktail/mocktail?
Doe de inhoud van het potje in een pannetje, voeg 120 ml water toe en zet op een laag vuur. Verwarm al roerend tot de suiker is opgelost. Filter de siroop. Houd de mango apart als garnering.
Serveren
Voor de mocktail geldt: 1 deel mango-chili siroop op 1 deel tonic.
Voor de cocktail geldt: 1 deel mango-chili siroop op 1 deel gin of jenever.
Voeg lekker veel ijs toe en garneer desgewenst met de apart gehouden mango.
Leuk om te geven!
Prijs potje: € 6,99
Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl
|