Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

  • Napper Verschoningsset EtnicSpice

Verkoopinformatie

Naam Napper Verschoningsset EtnicSpice
Webwinkel Kipkep.nl
Merk
Categorieën 0-4, Baby, Duurzaam, Kinderen, Verzorging
Tags verschonen billendoekjes verschoonkussen verschoningsset verschoonmatje luieretui babyuitzet gerecyceld materiaal
Kleuren
  1. #E0C0C0
  2. #E0E0E0
  3. #C0C0A0
  4. #C0A0A0
  5. #404040
  6. #202020
  7. #806060
  8. #C0C0C0
  9. #A08080
Gepubliceerd

Info

Nieuwe verschoningsset KipKep van gerecycled materiaal

KipKep presenteert een nieuwe verschoningsset: Het bekende verschoonmatje Napper en de bijbehorende luieretuis zijn nu verkrijgbaar als handige combinatieset in twee nieuwe trendkleuren. De Napperset is wasbaar, compact en ook nog eens gemaakt van gerecycled materiaal. Praktisch én duurzaam!

Alles bij de hand
Het Napper verschoonmatje en Napper luieretui van KipKep zijn al jaren bekend en geliefd bij ouders van kleine kinderen. In één greep heb je alles bij de hand wat je nodig hebt om je baby, dreumes of peuter te verschonen. Het verschoningsmatje is aan 2 zijden te gebruiken: een TPU-gecoate, en dus afneembare zijde voor het zwaardere poetswerk, en een zijde van zacht katoen om gewoon even lekker op te liggen. In het luieretui passen 3 luiers en een pakje billendoekjes. Zowel het matje als het etui zijn wasbaar, en nu zijn ze dus ook beschikbaar als set.

Nieuwe designs en gerecycled materiaal
De nieuwe sets zijn verkrijgbaar in 2 designs. Etnic Spice is roestbruin gecombineerd met zwart-witte motieven. Calming green is een effen set in een koele groentint. Nieuw bij deze sets is ook dat ze gemaakt zijn van gerecyclede materialen. De buitenzijde van de matjes en de luieretuis zijn van PVC-vrij gecoat gerecycled polyester. De matjes zijn gevuld met gerecycled polyester wattendeken, en de binnenzijde is van 100% katoen. Ook de verpakking is duurzaam: geen plastic, maar labels van gerecycled ongebleekt karton.

Prijs: € 25,95

Vermelden bij publicatie: KipKep of Kipkep.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

  • Downloads: 13739
  • Merken: 13
  • Webwinkels: 10
  • Beelden: 108
  • Gebruikers: 122936