High-res beeld tiny paper houses van

Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

 • tiny paper houses

Verkoopinformatie

Naam tiny paper houses
Webwinkel Juriannematter.nl
Merk
Categorieën Creatief, Duurzaam, Volwassenen, Wonen
Tags huis diy adventkalender kerst winter
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #C0C0C0
 3. #E0E0C0
 4. #E0E0F0
 5. #E0F0F0
 6. #E0C0C0
 7. #C0C0A0
 8. #C0A0A0
 9. #F0F0F0
Gepubliceerd

Info

TÛS is een dorpje van 12 heel diverse huisjes: traditioneel, landelijk, knus en oud maar ook nieuw, urban en modern. Het zijn echte pre-fab huisjes: voor-gestanst, voor-gerild, en de raampjes zijn er al uitgebroken. Zelfs de muren binnen zijn al voorzien van behang in een hippe botanische zwart wit print. Het enige dat jij als huizenbouwer nog hoeft te doen is de muren en de daken op de aangegeven plek op elkaar lijmen.
Het afbouwen van het dorpje is een feest op zich en daarna kan je gaan schuiven. Wordt het een gezellig dorpspleintje op tafel of een kaarsrechte straat op je vensterbank of tegen de muur? Rijg je er een slinger van of geef je er één cadeau op een housewarming party?
Een setje TÛS heeft de grootte van een A4, je kunt het dus gemakkelijk als cadeautje verzenden, het past door de brievenbus!

WINTER TIP! Maak het hipste adventsdorp ooit: Koop 2 setjes (= 24 huisjes) en nummer de huisjes met kleine ronde stickertjes van de kantoorvakhandel. In ieder huisje kun je dan een klein cadeautje of briefje stoppen voor elke adventsdag. Mocht je de huizen willen verlichten, gebruik dan alleen kunstlampjes en nooit echte theelichten ivm brandgevaar.

TÛS tiny houses, 12 gestanste en gerilde papieren huisjes.
Afmetingen: Grootste huis: 7,5 cm, 8 cm, 6cm (HxBxD). Kleinste huis: 6,5 cm, 6,5 cm 4,5 cm (HxBxD)

Prijs: € 16,95

Vermelden bij publicatie: Jurianne Matter of Juriannematter.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12179
 • Merken: 58
 • Webwinkels: 19
 • Beelden: 315
 • Gebruikers: 732