Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

  • Biologische sojakaars 'jij bent goud waard'

Verkoopinformatie

Naam Biologische sojakaars 'jij bent goud waard'
Webwinkel Hartelust-cadeaus.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Volwassenen, Wonen
Tags kaars winter december cadeau goud kerst
Kleuren
  1. #F0F0F0
  2. #C0A0A0
  3. #A0A080
  4. #A08080
  5. #C0C0A0
  6. #C0A080
  7. #E0C0A0
  8. #808060
  9. #A0A0A0
Gepubliceerd

Info

Deze sojakaars jij bent goud waard heeft My Flame Lifestyle ontworpen in samenwerking met Amnesty International. Je steunt het goede doel met deze kaars, want My Flame doneert 10% van haar omzet aan Amnesty International. Het is een heerlijke geurkaars die is gemaakt van biologische sojawas en de geur Fig's Delight (vijg) heeft. De buitenkant van het mooie glas is mat grijs met gouden letters. De binnenkant van het glas is metallic goud.

Deze geurkaars heeft een natuurlijke houten lont, dat al op de juiste lengte is en niet meer hoeft te worden bijgeknipt. Bij het uitblazen van de kaars komt er maar weinig rook van de lont af. Het hout dat gebruikt is voor deze lont is afkomstig van duurzame bossen.

Deze sojakaars brandt ca. 25 uur en de maat is 7,5 cm doorsnede x 5 cm hoog. Deze kaars is er ook met de teksten "van harte gefeliciteerd", "jij bent echt een topper" en "liefs".

De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan paraffine kaarsen. Het is duurzamer voor zowel het milieu, je huis als jezelf en je kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken, zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie die uit een sojaboon is geperst waardoor deze kaarsen ook helemaal vegan zijn. Er zijn verschillende maten, teksten, geuren en kleuren van deze kaarsen en ze zijn er in glas en in blikjes.

Deze biologische kaarsen hebben tot 45% langere brandtijd en zijn heel fijn in gebruik doordat ze geen roet afstoten en een goede geurverspreiding hebben. Leuk voor jouzelf om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een nieuwe baan, tijdens de decembermaand, als verjaardagscadeau, voor een dierbare of als bedankje.

Prijs: € 8,50

Vermelden bij publicatie: Hartelust-cadeaus.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

  • Downloads: 13893
  • Merken: 25
  • Webwinkels: 13
  • Beelden: 223
  • Gebruikers: 123415