Voor de pers - Hoe werkt het?

De Persbeeldwinkel is een beeldbank vol high-res beeld. Gratis te downloaden door iedereen werkzaam in de media, zoals redacteuren, journalisten, stylisten en bloggers. Het beeld komt van webwinkels en merken die graag hun nieuwste producten tonen aan de media. Downloaden is gratis. Het vermelden van de betreffende shop is verplicht. Bij elke foto staat in de beschrijving heel duidelijk 'Vermelden bij publicatie'. Maak snel een eenvoudig profiel aan en download de nieuwste collecties. Zoek beeld via categorie, tag, merk, webwinkel, kleur of gewoon via het zoekformulier bovenaan.

Een feed van alle nieuwste beelden op Tumblr.

We zijn natuurlijk heel benieuwd wat er met de beelden gaat gebeuren. Noteer daarom bij het downloaden in de pop-up waar het beeld voor wordt gebruikt.

Eventuele bewijsnummers kunnen naar:

De Persbeeldwinkel
Marianne Sijberden
Merwededijk 35
4285 WC Woudrichem

Het is niet de bedoeling dat webshops hier een profiel aanmaken. Op gebruik van het beeld door een webwinkel staat een forse boete, zoals omschreven in de algemene voorwaarden.

Jouw beeld hier?

Dat kan!

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

  • Downloads: 13802
  • Merken: 19
  • Webwinkels: 11
  • Beelden: 161
  • Gebruikers: 122992