High-res beeld Napper Changing Tote van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Napper Changing Tote

Verkoopinformatie

Naam Napper Changing Tote
Webwinkel Kipkep.nl
Merk
Collectie KipKep Napper Changing Tote
Categorieën 0-4, Baby, Dames, Kinderen, Tassen & Lederwaren, Verzorging
Tags verschoningsmatje speelmat babyverzorging verzorgingstas schoudertas waterdicht
Kleuren
 1. #C0C0C0
 2. #F0F0F0
 3. #A0A0A0
 4. #E0E0E0
 5. #808080
 6. #A0A0C0
Gepubliceerd

Info

In stijl op stap met de kleine, met de Napper serie van KipKep is dat geen probleem! Naast de bekende Napper Verschoonmatjes, Luieretuitjes en de Nursery Wallet lanceert KipKep een eigen Verzorgingstas: de KipKep Napper Changing Tote.

Uniek aan deze hip vormgegeven verzorgingstas is het speelmatje aan de buitenzijde. Ideaal om daarop een kindje te laten spelen, te verschonen of gewoon even neer te leggen. Of als dekentje in de auto.
Eén zijde is gemaakt van heerlijk zacht katoen, de andere zijde heeft een waterdichte pvc vrije coating maar voelt nog steeds zacht aan. Door de coating kun je het speelmatje ook perfect buiten gebruiken, bijvoorbeeld op vochtig gras tijdens een picknick.
Wanneer het kindje is uitgespeeld, kan het speelmatje gemakkelijk met drukknopen aan de tas bevestigd worden en zijn ouders weer ‘ready to go’.

De tas biedt voldoende ruimte voor alle benodigde babyspullen, heeft handige opbergvakken: 1 verborgen ritsvak voor portemonnee, sleutels en telefoon, een waterdichte binnentas met 3 insteekvakken (luieretuitje, flesje, etc) én universele wandelwagenbevestiging.

Is de tas of het matje vies kan het uiteraard in de wasmachine gewassen worden!

Door het “tote” uiterlijk van de tas kan deze nog jaren gebruikt worden. Niet alleen als luiertas, maar ook door de waterdichte binnenzijde als strandtas en zelfs als boodschappentas.

Genomineerd voor de Baby Innovation Award 2018.

Prijs: € 59,95

Vermelden bij publicatie: Kipkep.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12225
 • Merken: 56
 • Webwinkels: 17
 • Beelden: 311
 • Gebruikers: 741