High-res beeld Duurzame tassen van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Duurzame tassen

Verkoopinformatie

Naam Duurzame tassen
Webwinkel Mooivanver.nl
Merk
Categorieën Dames, Duurzaam, Tassen & Lederwaren, Uitleen, Volwassenen
Tags bladeren vegan etui make-uptas fairtrade
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #A08060
 3. #C0C0A0
 4. #A0A080
 5. #C0C0C0
 6. #E0E0C0
 7. #C0A0A0
 8. #C0A080
 9. #A08080
Gepubliceerd

Info

Bag to Basic, een unieke, duurzame lijn met tassen en portemonnees van webwinkel Mooi van Ver is sinds dit najaar ook online verkrijgbaar. Duurzame en natuurlijke materialen zoals kurk, bladeren en papier vormen de basis-ingrediënten voor de waterdichte tassen en portemonnees. Met de producten steunt de webwinkel kleine ondernemers in Azië.

Kurk is één van de natuurlijke ingrediënten van de Bag to Basic-lijn. Bijzonder is dat er een regenboog van kleuren door de kurk geperst is, wat een vrolijke en hippe look geeft. Mooi van Ver is de enige aanbieder in Nederland die producten van gekleurd kurk verkoopt. De kurken shoppers, clutches en portemonnees zijn soepel en zacht, maar net zo stevig als leer. De modellen zijn waterdicht, netjes afgewerkt met een gesp en aan de binnenzijde zitten vakjes met een rits.

De Teak Leaf shopper en make-uptas uit de Bag to Basic-lijn zijn gemaakt van echte bladeren van de Teak Boom. Dankzij de coating zijn de producten ook waterdicht. Deze bijzondere producten van echte bladeren zijn verkrijgbaar in groen, blauw, zeegroen, bruin en rood. Zelf ontwerpt Yvonne, oprichter van Mooi van Ver bovendien ook papieren tassen. Yvonne: ”Deze tas kun je vergelijken met een leren tas, hoe vaker je hem gebruikt, hoe mooier hij wordt”. Mooi van Ver biedt twee producten aan die gemaakt zijn van papier: de shopper en lunchbag. Beiden zijn waterdicht en verkrijgbaar in de kleuren nude, mud en black.

Vermelden bij publicatie: Mooivanver.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12235
 • Merken: 58
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 331
 • Gebruikers: 742