High-res beeld Set 6x taartbordje 'Circus' van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Set 6x taartbordje 'Circus'

Verkoopinformatie

Naam Set 6x taartbordje 'Circus'
Webwinkel Engelpunt.com
Merk
Categorieën 0-4, 4-12, Duurzaam, Eten & drinken, Kinderen, Uitleen, Volwassenen, Wonen
Tags servies gebaksbordje bord bamboe vaatwasbestendig feest verjaardag
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #F0F0E0
 4. #F0E0E0
 5. #0060A0
 6. #E0C040
 7. #F0C0A0
 8. #006080
 9. #E0E0C0
Gepubliceerd

Info

Of je nu een broodje of een volledige feestmaal op tafel zet, alles smaakt lekkerder als de tafel met aandacht is gedekt. Met de tableware collection van ENGEL. kan je voor de dag komen. Onze borden, schalen, bekers en kommen zijn gemaakt in verschillende kleuren en dessins. Keuze genoeg; zo ontwierpen we voor de allerkleinste eters een eigen servies en voor de taartliefhebbers een grote schaal met een losse standaard. De meeste onderdelen van het servies matchen prima met elkaar.

Het ENGEL. servies is grotendeels gemaakt van bamboe- en maisvezels en is daarmee een duurzaam product. Wil je de precieze samenstelling van ons bamboe servies weten dan geven we je graag meer informatie. Ons bamboe servies is geschikt voor warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen. Let op: onze bamboe producten zijn stevig maar kunnen breken.

Een fraai doosje dat ongeopend al leuk is om naar te kijken. Kan je nagaan hoe blij je wordt als je de inhoud ziet: zes prachtige taartbordjes met elk een eigen dessin en kleur. We lieten ons inspireren door het circus. De plaatjes hebben iets nostalgisch en doen je wegdromen naar het circus uit je jeugd, je lievelingsboek of verborgen ambities.

Deze bordjes zijn te bestellen in een set van zes en combineren prima met bijvoorbeeld de effen gekleurde bordjes en bekers van ENGEL. De bordjes zijn een onderdeel van het servies dat Julie Marabelle voor ons heeft ontworpen.

Prijs: € 29,95

Vermelden bij publicatie: Engelpunt.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12253
 • Merken: 58
 • Webwinkels: 18
 • Beelden: 331
 • Gebruikers: 744