High-res beeld XL Bord 'Print' van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • XL Bord 'Print'

Verkoopinformatie

Naam XL Bord 'Print'
Webwinkel Engelpunt.com
Merk
Categorieën Duurzaam, Eten & drinken, Uitleen, Volwassenen, Wonen
Tags feest servies taart taartschaal bord bamboe vaatwasbestendig verjaardag
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #F0E0E0
 3. #F0E000
 4. #F08040
 5. #E0E0E0
 6. #F0F0E0
 7. #E0C0C0
 8. #F0A060
 9. #F0E0C0
Gepubliceerd

Info

Of je nu een broodje of een volledige feestmaal op tafel zet, alles smaakt lekkerder als de tafel met aandacht is gedekt. Met de tableware collection van ENGEL. kan je voor de dag komen. Onze borden, schalen, bekers en kommen zijn gemaakt in verschillende kleuren en dessins. Keuze genoeg; zo ontwierpen we voor de allerkleinste eters een eigen servies en voor de taartliefhebbers een grote schaal met een losse standaard. De meeste onderdelen van het servies matchen prima met elkaar.

Het ENGEL. servies is grotendeels gemaakt van bamboe- en maisvezels en is daarmee een duurzaam product. Wil je de precieze samenstelling van ons bamboe servies weten dan geven we je graag meer informatie. Ons bamboe servies is geschikt voor warme en koude gerechten en kan in de vaatwasser, maar niet in de magnetron of oven. Je kan er op snijden zonder het te beschadigen. Let op: onze bamboe producten zijn stevig maar kunnen breken.

Vruchtentaart, schuimtaart, kersenvlaai, citroenpudding, profiteroles en een tulband. Zelf gebakken of niet, elke taart ziet er lekkerder op een echt taartbord. En wat ook zo fijn is: geen gedoe met een ongezellige doos of een net iets te klein bord. 

Het taartbord van ENGEL. is mooi in alle eenvoud. Met frisse kleuren en het grafische patroon past het op iedere feesttafel.

Prijs: € 19,95

Vermelden bij publicatie: Engelpunt.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12222
 • Merken: 55
 • Webwinkels: 16
 • Beelden: 291
 • Gebruikers: 741