High-res beeld Tsuno maandverband van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Tsuno maandverband

Verkoopinformatie

Naam Tsuno maandverband
Webwinkel Babongo.nl
Merk
Categorieën Dames, Duurzaam, Verzorging
Tags menstruatie dierproefvrij eco-vriendelijk dioxinevrij chloorvrij bamboe maandverband
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #E0C0E0
 4. #F0E0E0
 5. #F0E0F0
 6. #F0C0E0
 7. #F08060
Gepubliceerd

Info

Babongo introduceert Tsuno in Nederland. Tsuno maandverband is gemaakt van bamboe en heeft een heleboel fijne eigenschappen: ultradun, zeer goed absorberend, ademend, chloor- en dioxinevrij, ecovriendelijk, natuurlijk, antibacterieel, zacht en comfortabel, veganistisch, niet getest op dieren.
Er zitten 10 stuks in doosje. Gemaakt van bamboe en maisvezel toplaag. Er zijn geen nare stofjes aanwezig in de Tsuno producten en er worden geen nare stoffen gebruikt om ze te produceren.
Afzonderlijk verpakt in biologisch afbreekbaar plastic in een recyclebaar kartonnen doosje.

De verpakkingsdoosjes zien er prachtig uit met kunstwerken van Australische kunstenaars.

50% van de winst die Tsuno maakt gaat naar goede doelen die zich erop richten meisjes en vrouwen te ondersteunen op het vlak van onderwijs en de verstrekking van menstruatieproducten. In Nederland realiseren we ons vaak niet dat er veel meisjes in ontwikkelingslanden niet of nauwelijks de beschikking hebben over effectieve menstruatieproducten. Dit betekent dat deze meisjes veelal een week per maand niet naar school gaan, met als resultaat achterstand en vaak volledige uitval van school. Tsuno steunt organisaties die ervoor zorgen dat meisjes naar school kunnen blijven gaan, door de verstrekking van effectieve menstruatieproducten en het ondersteunen van onderwijsprojecten. Omdat onderwijs het verschilt maakt.

Prijs: € 4,39

Vermelden bij publicatie: Babongo.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 12222
 • Merken: 55
 • Webwinkels: 16
 • Beelden: 291
 • Gebruikers: 741