High-res beeld Cleaning Soap van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Cleaning Soap

Verkoopinformatie

Naam Cleaning Soap
Webwinkel Foekjefleur.com
Merk
Categorieën Duurzaam, Verzorging, Volwassenen, Wonen
Tags schoonmaken cadeau lente zeep biologisch
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #E0E0C0
 3. #A0C0E0
 4. #F0E0A0
 5. #F0F0E0
 6. #E0E0A0
 7. #E0C0A0
 8. #F0E0C0
 9. #F0E0E0
Gepubliceerd

Info

Biologische schoonmaakzeep voor de vaat, was en handverzorging. Gemaakt van extra vergine olijf en kokosnoot olie met daarbij tea tree en citronella etherische olieën. Maakt je gehele huis weer schoon en fris!

De nieuwe zeep is vriendelijk ontwikkeld en handgemaakt in Italië met gecertificeerde biologische ingrediënten. Alle repen zijn veganistisch, bevatten geen palmolie en zijn uiteraard niet op dieren getest. Dankzij natuurlijke ingrediënten zorgt het ervoor dat je huid niet alleen schoon en zacht aanvoelt, maar ook gevoed. De traditionele koude procestechniek vereist geduld en gestaag roeren. Deze zachte methode leidt tot een hogere kwaliteit van het product omdat de oliën intact blijven.

De zeepstaven zijn sterk geconcentreerd en sterk genoeg om zeep in plastic flessen uit te dagen en ze zijn nog zuiniger in gebruik. Vooral in combinatie met een zeepbakje dat je zeepstaaf na elk gebruik volledig droogt. De zepen zijn biologisch afbreekbaar en kunnen in alle soorten filtersystemen worden gebruikt.

Prijs: € 4,50

Vermelden bij publicatie: Foekje Fleur of Foekjefleur.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13341
 • Merken: 28
 • Webwinkels: 17
 • Beelden: 307
 • Gebruikers: 122737