Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Zandbak speelgoed gerecycled - Roze

Verkoopinformatie

Naam Zandbak speelgoed gerecycled - Roze
Webwinkel Greenjump.nl
Merk
Categorieën 0-4, 4-12, Duurzaam, Kinderen, Speelgoed
Tags buitenspelen emmer zandbak hark zomer gerecycled bpa-vrij schep
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #F0C0C0
 3. #A0E060
 4. #F0E0E0
 5. #C0C0C0
 6. #F0C0E0
 7. #A0C0E0
 8. #E0E0E0
 9. #80A0E0
Gepubliceerd

Info

Zandbak speelgoed van 100 % gerecycled materiaal, veilig en leuk om me te spelen op het strand of in de zandbak. 4 delige set bestaat uit een emmer, harkje, schepje en een vormpje allemaal gemaakt van gerecyclede melkflessen. Het meest eco vriendelijke strandspeelgoed om mooie zandkastelen mee te bouwen. Het buitenspeelgoed voor op het strand of in de zandbak is gemaakt van veilig en schoon bpa-vrij plastic, leuk en veilig om mee te spelen voor kinderen.

Zandbak speelgoed van gerecyclede melkflessen
Het strandspeelgoed is een set van 4 en bevat:

-Emmer
-Hark
-Schep
-Vorm
-Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden

Ook bij de verpakking is gedacht aan het milieu, deze is gemaakt van zo weinig mogelijk materiaal en volledig van gereycled en te recyclen materialen. De inkt op de verpakking is gemaakt van soja inkt.

Strandspeelgoed, buitenspeelgoed van gerecycled materiaal
Dit zandbak speelgoed is gemaakt van gerecyclede melkflessen en is BPA-vrij, vrij van weekmakers en bevat geen melamine, pvc of lood. Green Toys maakt van gerecyclede melkflessen het mooiste speelgoed, veilig voor kinderen en beter voor het milieu. Het plastic van de melkflessen is voedselveilige plastic, namelijk HDPE, één van de veiligste en schoonste plasticsoorten. Green Toys maakt hier prachtig speelgoed van, een mooie en leuke manier om afval nogmaals te hergebruiken.

Prijs: €17,95

Vermelden bij publicatie: Greenjump.nl of Greenjump

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13834
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 186
 • Gebruikers: 123004