High-res beeld Wollen Jumpsuit Offwhite van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Wollen Jumpsuit Offwhite

Verkoopinformatie

Naam Wollen Jumpsuit Offwhite
Webwinkel Chick-a-dees.nl
Merk
Categorieën 0-4, Baby, Duurzaam, Kleding
Tags jumpsuit babypak milieuvriendelijk merinowol winter herfst
Kleuren
 1. #A0A0A0
 2. #C0C0C0
 3. #E0E0E0
 4. #808080
 5. #A08080
 6. #806060
 7. #606060
 8. #604040
 9. #402020
Gepubliceerd

Info

Nieuw in Nederland: Mikk-line, buitenkleding voor eindeloos speelplezier

Speel & Ontdek de wereld, dat is de slogan van Chick-a-dees.nl. In ons kikkerlandje gooit het weer daarbij nog wel eens roet in het eten. Daarom voegt Chick-a-dees als een van de eerste in Nederland de duurzame buitenkleding van Mikk-line aan het assortiment toe. In deze kleding kunnen kinderen de wereld ontdekken onder álle weersomstandigheden.

Duurzame kleding
Mikk-line wil een beter toekomst voor kinderen, en daar hoort een gezond milieu bij. Hun kleding is daarom gemaakt van veilige en milieuvriendelijke materialen. Binnen hun assortiment produceren ze zelfs een brede collectie met kleding van gerecyclede plastic flessen en visnetten. Verder maakt Mikk-line gebruik van natuurlijk rubber, mulesing-free merinowol, Oeko-tex materialen en milieuvriendelijk impregneermiddel.

Heerlijk warm en zacht wollen babypak en kinderpak van extra zachte merinowol. Kriebelt en irriteert niet en is heerlijk om in te slapen of als extra laag onder buitenkleding.
Je kunt dit pak gebruiken als midlayer, een middenlaag tussen ondergoed en buitenkleding. Het pak kan echter ook als buitenpak gebruikt worden. Een baby of peuter zal dit pak met veel plezier en comfort dragen. Wol is vocht opnemend, zacht, temperatuur regulerend en zelfreinigend. Het is dus ontzettend fijn om te dragen en gemakkelijk in onderhoud.

Vast in assortiment
Wollen jumpsuits, kleuren: Blue Nights, Melange Grey, Anthracite grey en vanaf september Burlwood (roze), Off White.

maat 56-104

Prijs: €79.95

Vermelden bij publicatie: Mikk-line via Chick-a-dees of Chick-a-dees.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13811
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 123001