Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Thank you for your Superpowers!

Verkoopinformatie

Naam Thank you for your Superpowers!
Webwinkel SteamWaverz.nl
Merk
Categorieën Volwassenen, Wonen
Tags thee koffie cadeau herbruikbaar hart bedankje
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #C0A080
 3. #C0A0A0
 4. #A08080
 5. #E0E0E0
 6. #C0C0E0
 7. #C0C0C0
Gepubliceerd

Info

Illustrator Angeliek Caelen presenteert haar nieuwste Steam Waverz. Leg dit papieren kunstwerkje op een kop warme drank en ze komen door de stoom tot leven. Bij deze nieuwste variant kijkt de kat dan plotseling door de hartenbril. Geniet van de liefdevolle illustratie die van elke kop koffie en thee een feestje maakt.
Een verfijnd lifestyle-kado waarmee je graag een vriendin bedankt. De tekst Thank you for your superpowers geeft dit design een vleugje humor. Verras een vriendin bij de thee of verzend de Steam Waverz in een envelop.

Dit bedankje is in 2 kleurvarianten uitgevoerd. En inmiddels bestaat de collectie uit vele prachtige aandachtschenkers. Zo kun je naar hartenlust kiezen.

Steam Waverz worden met aandacht ontworpen en daarbij hoort liefde voor het milieu. De Waverz zijn herbruikbaar en worden verpakt in biofolie zakjes. De productie en assemblage worden gedaan in Nederland.

Twin Waverz (2-pak): € 2,75

Vermelden bij publicatie: Steam Waverz of Steamwaverz.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13840
 • Merken: 20
 • Webwinkels: 12
 • Beelden: 211
 • Gebruikers: 123009