High-res beeld No Waste Smoothie van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • No Waste Smoothie

Verkoopinformatie

Naam No Waste Smoothie
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Eten & drinken, Volwassenen
Tags diy smoothie no waste recycle fruit
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #F0E060
 3. #202020
 4. #F0C060
 5. #F0A060
 6. #F0E040
 7. #E0A060
 8. #E0E0E0
 9. #F0E080
Gepubliceerd

Info

Starters voor soep, smoothies en stamppotten, tegen voedselverspilling

Pineut, bekend van de DIY-drankjes, soepen en broden, neemt de productlijn van Soephoofd over. Vanaf nu hebben de soep-, smoothie- en stampotstarters een vaste plek in hun assortiment.

In Nederland verdwijnt jaarlijks per persoon ruim 35 kilo groente en fruit in de prullenbak. Het gaat hierbij om restjes, kneusjes en exemplaren die net iets te lang in de fruitschaal of groentela hebben gelegen. Zonde! De no-waste starters van Pineut helpen een handje tegen deze verspilling. Binnen een handomdraai toveren ze een gerimpelde tomaat of slappe broccoli om in heerlijke soep, en laten ze die vergeten banaan schitteren in een smoothie.

Hoewel de starters in een envelop verpakt zitten, houdt daarna iedere vergelijking met ‘koken met pakjes en zakjes’ op. In de enveloppen zitten mixen van kruiden en gedroogde groente of fruit. Zo bevat de soepstarter bijvoorbeeld gedroogde ui, wortel, knoflook en lavas en zit er in de smoothiestarter niets anders dan havermout, kokos, gember en sumak.

Red ook de verschrompelende aardappels van de prullenbak met de stamppot mix van gedroogde appels, ui en kaneel en zet binnen de kortste keren een ouderwetse pan ‘Hete Bliksem’ op tafel.

Prijs: € 3,95

Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13803
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122994