High-res beeld No Waste Smoothie Starter van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • No Waste Smoothie Starter

Verkoopinformatie

Naam No Waste Smoothie Starter
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Eten & drinken, Volwassenen
Tags zomer recycle no waste smoothie diy fruit
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #E0E0C0
 3. #E0C0C0
 4. #E06040
 5. #F0F0E0
 6. #E0A060
 7. #C0C0C0
 8. #E04040
 9. #E0C0A0
Gepubliceerd

Info

Pineut, bekend van de DIY-drankjes, soepen en broden, neemt de productlijn van Soephoofd over. Vanaf nu hebben de soep-, stamppot en smoothiestarters een vaste plek in hun assortiment.

In Nederland verdwijnt jaarlijks per persoon ruim 35 kilo groente en fruit in de prullenbak. Het gaat hierbij om restjes, kneusjes en exemplaren die net iets te lang in de fruitschaal of groentela hebben gelegen. Zonde! De no-waste starters van Pineut helpen een handje tegen deze verspilling. Binnen een handomdraai toveren ze een gerimpelde tomaat of slappe broccoli om in heerlijke soep, en laten ze die vergeten banaan schitteren in een smoothie.

Hoewel de starters in een envelop verpakt zitten, houdt daarna iedere vergelijking met ‘koken met pakjes en zakjes’ op. In de enveloppen zitten mixen van kruiden en gedroogde groente of fruit. Zo bevat de soepstarter bijvoorbeeld gedroogde ui, wortel, knoflook en lavas en zit er in de smoothiestarter niets anders dan havermout, kokos, gember en sumak.

Red ook verschrompelende aardappels van de prullenbak met de stamppotmix van gedroogde appels, ui en kaneel en zet binnen de kortste keren een ouderwetse pan ‘Hete Bliksem’ op tafel.

Prijs: € 3,95

Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13792
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122986