High-res beeld No Waste Starters van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • No Waste Starters

Verkoopinformatie

Naam No Waste Starters
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Eten & drinken, Volwassenen
Tags stampot fruit smoothie no waste diy recycle herfst winter soep
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #C0C0C0
 3. #C0A0A0
 4. #E0C0C0
 5. #E0C080
 6. #E0E0C0
 7. #E0C0A0
 8. #608040
 9. #E08020
Gepubliceerd

Info

Nieuw bij Pineut: starters voor soep, smoothies en stamppotten, tegen voedselverspilling

Pineut, bekend van de DIY-drankjes, soepen en broden, neemt de productlijn van Soephoofd over. Vanaf nu hebben de soep- en smoothiestarters een vaste plek in hun assortiment. Bovendien komt Pineut met een nieuwe no-waste starter: de stamppotstarter.

In Nederland verdwijnt jaarlijks per persoon ruim 35 kilo groente en fruit in de prullenbak. Het gaat hierbij om restjes, kneusjes en exemplaren die net iets te lang in de fruitschaal of groentela hebben gelegen. Zonde! De no-waste starters van Pineut helpen een handje tegen deze verspilling. Binnen een handomdraai toveren ze een gerimpelde tomaat of slappe broccoli om in heerlijke soep, en laten ze die vergeten banaan schitteren in een smoothie.

Hoewel de starters in een envelop verpakt zitten, houdt daarna iedere vergelijking met ‘koken met pakjes en zakjes’ op. In de enveloppen zitten mixen van kruiden en gedroogde groente of fruit. Zo bevat de soepstarter bijvoorbeeld gedroogde ui, wortel, knoflook en lavas en zit er in de smoothiestarter niets anders dan havermout, kokos, gember en sumak.

Als voorschot op de winter lanceert Pineut ook een stamppot-starter. Red verschrompelende aardappels van de prullenbak met deze mix van gedroogde appels, ui en kaneel en zet binnen de kortste keren een ouderwetse pan ‘Hete Bliksem’ op tafel.

Prijs: € 3,95

Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13840
 • Merken: 20
 • Webwinkels: 12
 • Beelden: 211
 • Gebruikers: 123009