Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Vinaigrette Italiaanse kruiden

Verkoopinformatie

Naam Vinaigrette Italiaanse kruiden
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Eten & drinken, Volwassenen
Tags vinaigrette koken zomer
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #C0C0C0
 3. #A0A0A0
 4. #E0E0F0
 5. #808080
 6. #A0A080
 7. #C0C0E0
 8. #F0F0F0
 9. #A08080
Gepubliceerd

Info

Natuurlijk van Pineut
En als we zeggen natuurlijk, dan bedoelen we natuurlijk natuurlijk. Want, onze streng geselecteerde oregano komt rechtstreeks van Sicilië. En het enige dat het daar heeft gedaan, is een beetje in de zon liggen. Om te drogen. Geen toevoegingen, geen bestrijdingsmiddelen; gewoon puur natuur! Dat proef en … dat zie je. Want zeg nou zelf, onze nieuwe doe-het-zelf lijn is natuurlijk een lust voor het oog. En voor je keuken.

Klinkt zalig, maar wat is Vinaigrette?
Hoe Italiaans onze ingrediënten ook zijn, vinaigrette is Frans. Oui, oui, het is een klassieke, Franse dressing voor over la salade. Een mix van olie en azijn in de verhouding 3 op 1. Normaal gesproken op smaak gebracht met zout, peper of tuinkruiden. Maar zoals je van ons gewend bent, doen we dat nét even anders bij Pineut. De mix van (Italiaanse) kruiden, specerijen en groenten maken onze vinaigrettes tot een buitenbeentje. Maar wel één van de buitencategorie.

Hoe maak je het?
Alle smaakmakers van Pineut zitten in de juiste verhouding in de fles. Zelf voeg je er olijfolie en balsamico azijn en een drupje honing aan toe. Even schudden, een week geduld en de vinaigrette is klaar.

Vinaigrette van Pineut is verkrijgbaar in drie smaken:
- Italiaanse kruiden
- Salie & citroen
- Sinaasappel & Spaanse peper

Prijs: € 8,95

Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13784
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122984