High-res beeld KipKep Woller van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • KipKep Woller

Verkoopinformatie

Naam KipKep Woller
Webwinkel Kipkep.nl
Merk
Categorieën 0-4, Baby
Tags warmtekussen
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #C06060
 3. #C08080
 4. #A04040
 5. #C08060
 6. #E08080
 7. #E0E0E0
 8. #C04040
 9. #E0A0A0
Gepubliceerd

Info

Weg met darmkrampjes! Niets is zo vervelend als darmkrampjes. Je kindje heeft pijn, is bang en kan niet goed slapen. Als ouder kun je je behoorlijk machteloos voelen, als je kindje zo’n pijn heeft. Gelukkig brengt de Woller verlichting, omdat de warmte het kinderbuikje ontspant en krampjes vermindert. Wekelijks sturen jonge ouders ons dankbare berichtjes dat hun kleintje eindelijk weer goed slaapt. En zijzelf ook!

Waarom werkt de Woller zo goed? De Woller is een warmtekussentje, dat gevuld is met vlaszaad. Je warmt de Woller eenvoudig op in de magnetron en legt hem op het buikje van je baby. De warmte zorgt meteen voor ontspanning en vermindert krampjes.

 De Woller is klein, licht en zacht. We hebben de vorm zo ontworpen dat de meeste vulling naar de zijkant zakt, en dus niet drukt op het buikje. Ook voor grotere kinderen met buikpijn is de Woller ideaal.

Gebruik tijdens de borstvoeding:
Verwarm de Woller voor je borstvoeding gaat geven: de warmte ontspant en bevordert de toestroom van voeding. Zo kan een warme Woller de borstvoeding vergemakkelijken. Of leg de Woller in de vriezer en gebruik hem als koudekompres. Het helpt bijvoorbeeld goed als je kindje zich gestoten heeft, maar je kunt de Woller ook voor jezelf gebruiken ter verlichting van stuwing. De Woller als cold pack na de borstvoeding gebruiken, kan klachten veroorzaakt door stuwing verminderen.

Andere toepassingen:
Gebruik de Woller om het bedje van je baby voor te verwarmen of om de handdoek warm te houden, terwijl je je kindje in bad doet.
Ook heerlijk om de kinderwagen mee te verwarmen, of de voetenzak!

CE gecertificeerd medische klasse I hulpmiddel

Prijs: € 23,95 – € 25,95

Vermelden bij publicatie: KipKep of Kipkep.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13811
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 123001