Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Pineut Tafelwater Bergthee Roos

Verkoopinformatie

Naam Pineut Tafelwater Bergthee Roos
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Eten & drinken, Volwassenen
Tags karaf drinken water zomer glas rietje ijsblokjes ijsklontjes
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #C0C0C0
 3. #F0E0E0
 4. #E0C0C0
 5. #E0E0C0
 6. #C0C0E0
 7. #A0A0A0
 8. #C0A0A0
 9. #E0A0A0
Gepubliceerd

Info

In de roos! We weten het. We weten het. Over al onze tafelwaters zeggen we: ‘een fruitig feestje’. Maar bij deze verfrissende, nieuwe variant klopt dat dus eigenlijk niet. Alle ingrediënten zijn namelijk bloemen! Maar ja, we konden het gewoon niet laten. De combinatie van bergthee, rozenknopjes en hibiscusbloemen is té lekker om te laten staan. Het frisse zuurtje van de hibiscus, het zoete van de roos en het zalige mondgevoel van de bergthee maken deze tafelwater tot een Griekse Traktatie. Bergthee staat namelijk ook bekend als Griekse thee en is daar niet weg te denken uit het dagelijkse leven.

Op je gezondheid
De olie die vrijkomt uit de blaadjes van de sideritis plant geven de thee een aangename textuur en zit ook nog eens bomvol ijzer en antioxidanten. Volgens de Griekse mythologie werkt het ook tegen verkoudheid en is het goed voor de spijsvertering. Dat is natuurlijk heel mooi meegenomen, maar wij vinden het bovenal heel erg lekker. 


Pineut zou Pineut niet zijn als we voor onze bergthee niet een te gekke leverancier hebben gevonden: Lemon Poppy Tea. Een smaakspecialist met oog voor kwaliteit én voor de telers. Overigens moeten we daardoor wel nog iets bekennen. De absoluut eersteklas bergthee van Lemon Poppy komt namelijk … uit Albanië. Ssssstttt, niet tegen de Grieken zeggen!

Hoe maakt je het?
Vul de fles af met water. Laat minimaal 30 minuten intrekken en serveer direct. Vul gedurende de dag gerust nog enkele keren bij met water. De bloemen en bergthee geven veel smaak af.

Prijs: € 11,95

Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13802
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122992