High-res beeld La La Fete inpakdoeken van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • La La Fete inpakdoeken

Verkoopinformatie

Naam La La Fete inpakdoeken
Webwinkel Lalafete.nl
Merk
Categorieën Creatief, Duurzaam, Volwassenen
Tags biokatoen biologisch katoen petflessen inpakken inpakpapier inpakdoeken cadeautje gift giftwrap duurzaam herbruikbaar zerowaste hergebruik handgemaakt gerecycled gerecycled materiaal doeken
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #C0A0A0
 3. #E0C0C0
 4. #C0C0C0
 5. #A0A0A0
 6. #A06040
 7. #E0C0E0
 8. #C0A080
 9. #A08080
Gepubliceerd
Gerelateerd persbericht perswinkel.nl

Info

Single-use inpakpapier is niet meer van deze tijd. Het papier is meestal te kwetsbaar voor hergebruik, en kan vanwege een laagje plastic vaak niet gerecycled worden. Gelukkig is er nu een alternatief: La La Fete. Dit cadeau-‘papier’ van duurzaam textiel met vrolijke designs en prints is eindeloos opnieuw te gebruiken.

La La Fetes zijn gemaakt van biokatoen of gerecyclede PET-flessen. Iedere La La Fete wordt handgemaakt. Voor de productie wordt samengewerkt met een sociale onderneming wat zorgt voor werkgelegenheid voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Er zijn er dan ook geen twee hetzelfde.

Elk design is verkrijgbaar in vier formaten, zodat er voor ieder soort cadeau een geschikte La La Fete is. Bij elke doek zitten twee kaartjes om het cadeau nog meer te personaliseren. Naast losse La La Fetes, zijn ook double packs beschikbaar. Verpak een cadeau met de La La Fete of geef hem zelf cadeau. Gebruik de doek binnen de familie of vriendengroep eindeloos opnieuw: met ieder cadeau een nieuwe herinnering.

Prijs: vanaf €4,99

Vermelden bij publicatie: Lalafete.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13840
 • Merken: 20
 • Webwinkels: 12
 • Beelden: 211
 • Gebruikers: 123009