Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

  • Mini mat siliconen bord en placemat ineen

Verkoopinformatie

Naam Mini mat siliconen bord en placemat ineen
Webwinkel Greenjump.nl
Merk
Categorieën 0-4, Baby
Tags siliconen eten bord
Kleuren
  1. #F0F0F0
  2. #C0C0C0
  3. #40A0C0
  4. #A0A0A0
  5. #A08060
  6. #E0C0C0
  7. #A06060
  8. #6080A0
  9. #E0A0A0
Gepubliceerd

Info

De EZPZ Mini Mat is een placemat en bord ineen. Hierdoor wordt spelen met het bord, en dus ook knoeien, ineens een stuk lastiger. De placemat zuigt zich als het ware vast aan de tafel, waardoor alles blijft staan waar het hoort: namelijk op de tafel. Dit werkt alleen bij gladde oppervlakken. De slogan van EZPZ is dan ook: less mess, more fun. En dat eten meer fun wordt, zie je ook terug in het design van de Mini Mats: het bord heeft namelijk de vorm van twee ogen en een mond, zodat elke maaltijd net een beetje vrolijker wordt.

De Mini Mats zijn gemaakt van veilig siliconen en zijn gemakkelijk in gebruik. Je tilt de placemats eenvoudig op door ze aan de zijkant van de tafel los te wippen. Vervolgens til je ze, zelfs als ze vol zitten met eten, gemakkelijk van en naar de tafel. Eventueel kun je meerdere Mini Mats op elkaar stapelen. De Mini Mats zijn verdeeld in drie vakken (de ogen en de mond), zodat je verschillende soorten voedsel aan je kleintje kunt serveren.

De Mini Mat is ontworpen voor baby's en dreumesen vanaf 4 maanden. De Mini Mat is een handige mat voor op reis. Ook is het vaatwasserbestendig én geschikt voor de oven en magnetron.

Prijs: € 24,90

Vermelden bij publicatie: Greenjump.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

  • Downloads: 13740
  • Merken: 10
  • Webwinkels: 8
  • Beelden: 82
  • Gebruikers: 122970