Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Natural play makeup butterfly blue

Verkoopinformatie

Naam Natural play makeup butterfly blue
Webwinkel ivyandloulou.com
Merk
Categorieën 0-4, 4-12, Beauty, Creatief, Duurzaam, Kinderen, Speelgoed
Tags glitter oogschaduw balm gif-vrij natuurlijk ontdekken opmaken spelen make-up wattenschijfjes herbruikbaar
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #F0F0F0
 3. #E0C0A0
 4. #F0E0E0
 5. #E0E0C0
 6. #E0A080
 7. #E0C0C0
 8. #F0E0C0
 9. #C0A080
Gepubliceerd
Gerelateerd persbericht perswinkel.nl

Info

De kleur blauw is perfect voor de mooiste make-up creaties. Combineer het met wat zilveren glitters voor die ijzige prinsessenlook of voeg wat warmte toe met een vleugje goud of roze. Wat je ook doet, het is goed om blauw te zijn!

De make-up van Ivy & Loulou is ontworpen met de kleintjes in gedachten. Dat betekent dat het gemakkelijk aan te brengen is en absoluut veilig in gebruik. Het is letterlijk kinderspel! Je kunt het met je vingers aanbrengen of een applicator gebruiken voor een nauwkeuriger resultaat.

Het belangrijkste ingrediënt van deze make-upbalsem is jojoba olie. In tegenstelling tot op mica gebaseerde make-up voor kinderen, is dit geen poederachtige make-up. Geen risico om poeder in te ademen of de glittermake-up overal te verspreiden als je kinderen het per ongeluk laten vallen! Bovendien is de make-up erg zacht en kan deze op elk huidtype worden gebruikt.

De natuurlijke en gifvrije make-up balm komt in vier verschillende varianten: Butterfly Blue, Lollypop Pink, Fairdust Gold (glitter) en Moonlight Silver (glitter).

Prijs: € 9,99

Vermelden bij publicatie: ivyandloulou.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13784
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122984