Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Natuurlijke speel make-up van Ivy & Loulou

Verkoopinformatie

Naam Natuurlijke speel make-up van Ivy & Loulou
Webwinkel ivyandloulou.com
Merk
Categorieën 0-4, 4-12, Beauty, Creatief, Duurzaam, Kinderen, Speelgoed
Tags wattenschijfjes spiegel oogschaduw balm glitters gif-vrij natuurlijk ontdekken opmaken spelen make-up herbruikbaar giftset cadeau
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #E0C0A0
 3. #F0F0F0
 4. #E0E0C0
 5. #F0E0E0
 6. #F0F0E0
 7. #E0A080
 8. #E0C0C0
 9. #F0E0C0
Gepubliceerd
Gerelateerd persbericht perswinkel.nl

Info

Deze Fairy Fun Giftset is een hit op elk feest. Het bevat 3 natuurlijke make-upbalsems: Glittering Fairydust Gold, lovely Lollypop Pink en beautiful Butterfly Blue. Maak de mooiste make-up creaties door deze fantastische kleuren te combineren.

De speel make-up is helemaal natuurlijk op basis van jojoba olie, zonder microplastics en schadelijke stoffen, dermatologisch getest én duurzaam geproduceerd.

De kinder make-up is op basis van jojoba olie en is een harde balm die makkelijk aangebracht kan worden met de vingers. Het is verzorgend voor de huid en zeer zacht voor de gevoelige huid. Ook belangrijk, omdat het een balm is, is er geen gevaar dat het poeder overal komt te zitten én blijven de glitters waar ze horen.

In de giftset zit, naast 3 verschillende kleuren, een make-up spiegel van bamboe, een applicator van bamboe én een herbruikbare make-up remover pad.

De natuurlijke en gifvrije make-up balm komt in vier verschillende varianten: Butterfly Blue, Lollypop Pink, Fairdust Gold (glitter) en Moonlight Silver (glitter).

Prijs giftset: € 39,-
Losse oogschaduw: vanaf € 9,99

Vermelden bij publicatie: ivyandloulou.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13834
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 186
 • Gebruikers: 123004