Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Natural play makeup lollypop pink

Verkoopinformatie

Naam Natural play makeup lollypop pink
Webwinkel ivyandloulou.com
Merk
Categorieën 0-4, 4-12, Beauty, Creatief, Duurzaam, Kinderen, Speelgoed
Tags oogschaduw balm gif-vrij natuurlijk ontdekken opmaken spelen make-up roze
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #F0F0E0
 3. #E0F0E0
 4. #F0F0F0
 5. #E0E0C0
 6. #F0E0E0
 7. #F0E0C0
 8. #E0E0A0
 9. #E0C0C0
Gepubliceerd
Gerelateerd persbericht perswinkel.nl

Info

Deze warme maar delicate kleur doet het heel goed als blush en oogschaduw. Het is een geweldige match met onze andere kleuren.

De make-up van Ivy & Loulou is ontworpen met de kleintjes in gedachten. Dat betekent dat het gemakkelijk aan te brengen is en absoluut veilig in gebruik. Het is letterlijk kinderspel! Je kunt het met je vingers aanbrengen of een applicator gebruiken voor een nauwkeuriger resultaat.

Het belangrijkste ingrediënt van deze make-upbalsem is jojoba olie. In tegenstelling tot op mica gebaseerde make-up voor kinderen, is dit geen poederachtige make-up. Geen risico om poeder in te ademen of de glittermake-up overal te verspreiden als je kinderen het per ongeluk laten vallen! Bovendien is de make-up erg zacht en kan deze op elk huidtype worden gebruikt.

De natuurlijke en gifvrije make-up balm komt in vier verschillende varianten: Butterfly Blue, Lollypop Pink, Fairdust Gold (glitter) en Moonlight Silver (glitter).

Prijs: € 9,99

Vermelden bij publicatie: ivyandloulou.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13803
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122994