Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Dapper Dagboek - Blauw

Verkoopinformatie

Naam Dapper Dagboek - Blauw
Webwinkel Dapperdagboek.nl
Merk
Categorieën Boeken, Kinderen, Verzorging
Tags dagboek ziekenhuis
Kleuren
 1. #E0E0E0
 2. #C0C0C0
 3. #F0F0F0
 4. #A0A0A0
 5. #E0E0C0
 6. #A08060
 7. #E0E0F0
 8. #C0A060
 9. #C0A080
Gepubliceerd

Info

Alle kinderen zijn dapper. Maar zieke kinderen nog een beetje extra. Een langdurige ziekenhuisopname is een ingrijpende gebeurtenis. Niet alleen voor kinderen, maar óók voor hun ouders. Speciaal voor hen is er het Dapperdagboek van Stichting Dapper Kind. De dagboeken zijn gratis beschikbaar voor álle langdurig zieke kinderen. Ze liggen in ziekenhuizen voor hen klaar, en vanaf nu zijn ze ook gratis aan te vragen via de website van Dapperdagboek.

Het Dapperdagboek is een map waarin een kind kan kleuren, plakken of schrijven in de periode dat hij ziek is. Maar er is niet alleen plek voor de kinderen: ook ouders kunnen in het Dapperdagboek vastleggen wat ze meemaken, of wat ze erbij voelen. In het dagboek zitten stickers, insteekmapjes voor bijvoorbeeld polsbandjes en er is ruimte om kaarten en tekeningen in te plakken. Alles uit de ziekenhuisperiode blijft netjes bewaard; fijn als je later nog eens terug wilt bladeren en praten over wat er allemaal gebeurd is. De mappen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, maten en in versies voor jongere kinderen en tieners.

Vermelden bij publicatie: Stichting Dapper Kind of Dapperdagboek.nl

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13803
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122994