High-res beeld Magneetsticker van

Dit beeld is helaas niet meer beschikbaar als download!

 • Magneetsticker

Verkoopinformatie

Naam Magneetsticker
Webwinkel Groovymagnets.com
Merk
Categorieën Volwassenen, Wonen
Tags muursticker woondecoratie wanddecoratie magneet muurdecoratie bloemen vaas vazen zomer
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #E0E060
 4. #E0E040
 5. #E0E080
 6. #E0E0A0
 7. #F0F0E0
 8. #F0E0A0
 9. #E0E0C0
Gepubliceerd

Info

Ontdek hoe je met een magneetsticker als basis je huis of kantoor eenvoudig upgradet. Voeg je favoriete magnetische toppings toe en pas eindeloos aan. Gaatjes boren in de muur is vanaf nu verleden tijd. Met een vleugje esthetisch magnetisme wordt elke doorsnee wand een stijlvolle muur met power. Volg je intuïtie en decoreer met leuke toppings waaronder bloemenvaasjes. Gun je muur een sprankelende upgrade.

Magnetisch bloemenvaasjes
Had je al eerder eens een vaasje dat niet omviel..? Deze bloemenvaasjes geven je muur meteen kleur en geur. Het glazen pipetvaasje hangt elegant in de stevige stalen, magnetische houder. Met een paar losse bloemen of de overblijvertjes van een groot boeket, vrolijk je je muur helemaal op. Mooi als een stilleven met een magneetsticker als basis.

Stalen magnetische fotowandplankjes
De speelse, zwevende wandplankjes zijn handig om kaarten, foto's, magazines of tekeningen op te zetten. Door hun magnetische achterkant zuigen de plankjes zich vanzelf vast op een ijzerhoudende ondergrond zoals magneetbehang of magneetstickers. Het plankje is erg stevig en vervaardigd uit roestvrij staal. Verplaats naar believen, een boor of een schroef komt hier niet meer aan te pas.

Prijs magneetsticker: vanaf € 59,95 (diameter 60 cm)
Prijs bloemenvaasjes: vanaf € 22,95 (beschikbaar in diverse kleuren)
Prijs fotowandplankje: € 34,95 (beschikbaar in wit en zwart)

Vermelden bij publicatie: groovymagnets.com

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13792
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122986