High-res beeld Lemon Poppyseed Cake van

Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

  • Lemon Poppyseed Cake

Verkoopinformatie

Naam Lemon Poppyseed Cake
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Eten & drinken, Volwassenen
Tags citroen zomer cake diy
Kleuren
  1. #E0E0E0
  2. #F0F0F0
  3. #E0E0C0
  4. #F0F0E0
  5. #F0E0C0
  6. #F0E0E0
  7. #E0C0A0
  8. #E0C0C0
  9. #C0C0C0
Gepubliceerd

Info

Ontdek de heerlijke Pineut Lemon Poppyseed Cake Mix: een smaakvolle traktatie in een handomdraai!

Met zwarte stipjes op nummer 1 van onze favoriete cakemixen: maanzaad citroen cake. Of zoals we in goed Nederlands zeggen, Lemon poppyseed cake.

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om een verrukkelijke citroen-makronen cake op tafel te toveren? Zoek niet verder! Onze Pineut Lemon Poppyseed Cake Mix is de perfecte oplossing voor jouw zoete cravings. Deze mix bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten en een vleugje magie, allemaal verpakt in één handige doos.

Met de Pineut Lemon Poppyseed Cake Mix geniet je niet alleen van een heerlijke traktatie, maar bespaar je ook kostbare tijd in de keuken. Het recept is eenvoudig te volgen, zelfs voor de minder ervaren bakkers onder ons. Voeg gewoon eieren, boter en een snufje zout toe aan de mix, roer goed door en bak het geheel in de oven. Binnen de kortste keren verspreidt de heerlijke geur van citroen en de knapperige textuur van maanzaadjes zich door je keuken.

Wat deze mix echt speciaal maakt, is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Pineut staat bekend om zijn aandacht voor kwaliteit, en dat proef je in elke hap.

Serveer het als een verrukkelijk dessert tijdens speciale gelegenheden of verwen jezelf op elk moment van de dag. Extra feestelijk serveren? Maak een papje van poedersuiker en citroensap en bestrijk de cake met het glazuur.

Prijs: € 9,95 (leverbaar vanaf april 2024)

Vermelden bij publicatie: Pineut.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

  • Downloads: 13792
  • Merken: 19
  • Webwinkels: 11
  • Beelden: 161
  • Gebruikers: 122986