High-res beeld Uyuni LED kaars in glas van

Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

 • Uyuni LED kaars in glas

Verkoopinformatie

Naam Uyuni LED kaars in glas
Webwinkel Blikfang.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Volwassenen, Wonen
Tags kaars led duurzaam
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #C0A080
 3. #F0C080
 4. #E0C0A0
 5. #F0E0C0
 6. #F0E0A0
 7. #F0C0A0
 8. #C08080
 9. #E0A080
Gepubliceerd

Info


Nieuw in de collectie van UYUNI is de LED Wax kaars in een glas. Het glas weerspiegelt prachtig de gloed van de realistische LED vlam, die sfeer en rust geeft. De kaarsen zijn traditioneel in hun esthetiek, luxueus aanvoelend en innovatief in hun mechanica. Niet alleen is de 3D-vlam uniek in zijn soort (gepatenteerd), maar bij Uyuni Lighting kaarsen is daarnaast ook de gebruiksvriendelijkheid die hen onderscheidt.

De grootste zoutvlakte ter wereld is de Salar de Uyuni in Bolivia in Zuid-Amerika. Een stuk van 129 km, uitzonderlijke vlakke aarde bedekt met een uniek en mineraalrijke zoutkorst. Door de kristalheldere lucht en het ontbreken van lichtvervuiling boven deze vlakte is de nachtelijke hemel rustgevend van pure sprankelende schoonheid. De innovatieve serie wax LED kaarsen zijn ontworpen om de zintuigen te verrassen met een soortgelijk gevoel. Het echte wax oppervlak van Uyuni kaarsen zorgt bij de gebruiker voor hetzelfde gevoel, dezelfde zachte en uitnodigende sfeer van een gewone wax kaars. Terwijl de unieke 3D-vlam zorgt voor een zacht flikkerend licht, die elke ruimte veilig verlicht, op een schone, rookvrije manier.

Verkrijgbaar in grijs, vanille, zand en beige.

Prijs: € 49,-

Vermelden bij publicatie: blikfang.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13792
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122986