High-res beeld Hamamdoek van

Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

 • Hamamdoek

Verkoopinformatie

Naam Hamamdoek
Webwinkel Happytowels.nl
Merk
Categorieën Duurzaam, Volwassenen
Tags hamamdoek handdoek zwemmen vakantie zomer strand
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0C0C0
 3. #E0E0C0
 4. #808080
 5. #C0A0A0
 6. #606060
 7. #A0A0A0
 8. #E0E0E0
 9. #E0C0A0
Gepubliceerd

Info

Nieuw bij Happy Towels: hamamdoeken van misschien wel het meest duurzame garen

Happy Towels is klaar voor een nieuw zomerseizoen. De voorraden zijn aangevuld, dus laat de zon maar komen. Cor Sandburg omschrijft zijn doeken als “…gewone hamamdoeken, maar dan nét even anders.” Eigenwijs, juíst om de wereld een beetje mooier te maken. Met vrolijke kleuren, liefde voor mensen en de wereld waarin we wonen, én de gebruiksvriendelijkheid voortdurend in het oog houdend, zorgt Happy Towels met de nieuwe hamamdoeken voor een happy planeet.

Ontraditionele doeken, traditioneel geweven
Happy Towels worden geweven in een Turkse familieweverij, waar inmiddels al 3 generaties lang hamamdoeken op dezelfde traditionele wijze werden geweven... tot Happy Towels vroeg hun hamamdoeken te gaan weven. Er ontstond een vriendschap. Met groot respect voor elkaars vakkennis, voor traditie én vernieuwing; en uit vriendschap komen mooie dingen voort. Het gebruikelijke kleurpalet ging op de schop, de traditionele lengte van 1.70 meter moest gewijzigd naar 2.10 meter (nooit meer uitstekende voeten in het hete zand!) en het traditionele katoen werd vervangen door garen dat vezels bevat van TENCEL™ Lyocell. TENCEL™ Lyocell is gecertificeerd met het EU Ecolabel voor hoge milieunormen gedurende de hele levenscyclus. Volgens Happy Towels daarom misschien wel de meest duurzame hamamdoeken ter wereld.

Afmeting: 210 x 100 cm

Prijs: € 32,-

Vermelden bij publicatie: Happytowels.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13802
 • Merken: 19
 • Webwinkels: 11
 • Beelden: 161
 • Gebruikers: 122992