High-res beeld Strawberry Mojito van

Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

 • Strawberry Mojito

Verkoopinformatie

Naam Strawberry Mojito
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Eten & drinken, Volwassenen
Tags aardbei mojito cocktail zomer
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #F06060
 4. #F0F0E0
 5. #C0C0C0
 6. #E0E0C0
 7. #404040
Gepubliceerd

Info

Ervaar de zoete verleiding van Pineut's Strawberry Mojito-mix. Laat je smaakpapillen dansen met sappige aardbeien, verfrissende munt en een vleugje citrus. Met onze eenvoudige DIY-mix tover je elke gelegenheid om tot een bruisend feest. Creëer jouw perfecte Strawberry Mojito, met een beetje flair en een vleugje Pineut. Smaakvolle momenten beginnen hier!

Vol aardbei
Aardbeien, ze heten natuurlijk niet voor niets Zomerkoninkjes. Aardbeien zijn ieder jaar hét startsein voor een paar heerlijke maanden. En met onze strawberry mojito ben je deze zomer de koning(in) te rijk. Deze fruitige cocktail is niet alleen lekker, het is ook nog eens een lust voor het oog. Alleen zijn aanwezigheid laat de gevoelstemperatuur een paar graadjes stijgen.

De aardbeien in de Strawberry Mojito zijn gevriesdroogd. Zonder conserveringsmiddelen en met behoud van de frisse smaak, geur en kleur. In de zomer worden de aardbeien geoogst, en dan direct ingevroren. Zo kunnen we jaarrond van deze koninkjes genieten!

Prijs: € 9,99

Vermelden bij publicatie: Pineut.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13840
 • Merken: 20
 • Webwinkels: 12
 • Beelden: 211
 • Gebruikers: 123010