High-res beeld Pineut Limoncello van

Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

 • Pineut Limoncello

Verkoopinformatie

Naam Pineut Limoncello
Webwinkel Pineut.nl
Merk
Categorieën Eten & drinken, Volwassenen
Tags cocktail diy zomer limoncello munt citroen
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0E0
 3. #F0E040
 4. #E0E0C0
 5. #F0F0E0
 6. #C0C0C0
Gepubliceerd

Info

Everybody loves Limoncello

Limoncello. Dat is Italië in een fles. Maar Pineut zou Pineut niet zijn als we er geen kleine twist aan hebben gegeven. Een Nederlandse twist welteverstaan waarmee je even teruggaat naar de Gouden eeuw. Onze limoNLcello is namelijk gebaseerd op een heel oud recept van de likeur Kus me Snel, gemaakt met citroen, eucalyptus en tijm. Voordat je iemand een kus gaf, nam je hier een slok van voor een heerlijk frisse adem...

Zo wordt dat glaasje een nog verfrissender ervaring. Waarbij je moet oppassen dat je niet te diep in datzelfde glaasje kijkt. Want voor velen geldt: één limoNLcello, is géén limoNLcello. De kans dat je een tweede nuttigt is bijna net zo groot als het alcoholpercentage van dit aperitiefje hoog is.

Tel daarbij op dat je deze variant van Pineut zelf hebt gemaakt en je weet zeker dat het in de smaak valt. Maar ja, als ie op is, maak je gewoon weer nieuwe! Proost.

Tip van Pineut!

De zomer wordt nog lekkerder met een limoncello Spritz! En met de 3, 2, 1 formule is dat een koud kunstje. Vul een glas/karaf met 3 delen prosecco, 2 delen Pineut limoNLcello en 1 deel bruiswater, beetje ijs erin en het is genieten geblazen!

Prijs: € 9,99

Vermelden bij publicatie: Pineut of Pineut.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13841
 • Merken: 20
 • Webwinkels: 12
 • Beelden: 211
 • Gebruikers: 123013