Log in of maak een account aan om dit beeld in hoge resolutie te downloaden.

 • Napper verschoonmatje cookie

Verkoopinformatie

Naam Napper verschoonmatje cookie
Webwinkel Kipkep.nl
Merk
Categorieën 0-4, Baby, Duurzaam
Tags gerecycled materiaal verschoningsset verschoningsmatje luieretui winter teddy
Kleuren
 1. #F0F0F0
 2. #E0E0C0
 3. #E0C0C0
 4. #C0C0C0
 5. #C0C0A0
 6. #E0E0E0
 7. #C0A0A0
 8. #A0A080
 9. #A08080
Gepubliceerd

Info

KipKep Napper: de handige, wasbare verschoningsset voor onderweg en thuis

Op de achterbank van de auto, op een picknicktafel langs de kant van de weg, op de keukentafel thuis, op de bank bij vrienden of op het toilet van een pretpark; je verschoont als ouder heel veel luiers op heel veel verschillende plekken. En die plekken zijn niet altijd ingericht op het makkelijk en hygiënisch verschonen van je kindje. De Napper verschoningsset van KipKep biedt uitkomst!

Etui en matje
De KipKep Napper verschoningsset bestaat uit een etui en een matje. Het etui biedt ruimte aan drie wegwerpluiers en een pak luierdoekjes. Op het bijpassende matje kun jij je kindje neerleggen om te verschonen. Het KipKep Napper matje is een stukje dikker en dus comfortabeler dan andere verschoningsmatjes. De ene kant is van waterafstotend materiaal, de andere kant van zacht katoen; aan jou de keuze welke je gebruikt! De etui past in het opgevouwen matje en neem je makkelijk mee in je gewone tas of gewoon onder je arm. Geen enorme luiertas meer nodig dus! Ook handig: het verschoningsmatje is wasbaar in de wasmachine. Het matje en de etui zijn ook los verkrijgbaar.

Duurzaam
De KipKep Napper verschoningsset wordt gemiddeld 11,3 keer per week gebruikt. Maar ook ná de luierperiode is de set nog lang bruikbaar. Daarom hebben we het etui ook niet vastgemaakt aan het matje. Draagt je kindje geen luier meer? Dan berg je de snoetenpoetsers op in het etui en gebruik je het waterafstotende matje bijvoorbeeld onderweg, om op te zitten. De verschoningsset is gemaakt van duurzaam en gerecyled materiaal en 100% PVC – vrij.

Prijs: € 21,95

Vermelden bij publicatie: Kipkep.nl

Toevoegen aan mandje

Over ons

Achter De Persbeeldwinkel zit PR-bureau Perswinkel Communicatie, neem bij vragen gerust contact op met Marianne via 06-41937341 of beeldbank@perswinkel.nl. Volg ons verder via:

Persbeeldwinkel in getallen

 • Downloads: 13840
 • Merken: 20
 • Webwinkels: 12
 • Beelden: 211
 • Gebruikers: 123010